Avoimet työpaikat

Haluatko Scanmikaelille töihin?

Scanmikael on tilanjakamiseen erikoistunut yritys, jolla on 20 vuoden vankka kokemus lasiseinien, siirrettävien tilanjakajien ja äänieristysseinien suunnittelusta, valmistuksesta ja toteutuksesta. Monipuoliset seinäjärjestelmämme soveltuvat kattavasti eri käyttötarpeisiin ja -kohteisiin, niin toimistoihin, julkisiin kuin
yksityisiin tiloihin. Tuotteidemme suunnittelu, design ja valmistus ovat täysin kotimaisia. 

Meillä tilanjakamisen ratkaisujen suunnittelijat, valmistajat ja toteuttajat sekä ammattitaitoiset ratkaisumyyjät ja projektipäälliköt saavat kasvaa ja kehittyä tehtävässään ammattitaitoisen tiimin tukemina.

******

Avoimet tehtävämme löydät tästä

Projekti-/tuotantopäällikkö Poriin

Vastaat tehtävässä projektien suunnittelusta ja valmistelusta, tuotannon ohjauksesta sekä materiaalien hankinnoista. Toimit esimiehenä tuotantotiimille ja asentajille, yhteensä kuusi henkeä. Esimiehesi on toimitusjohtaja.

Monipuoliseen tehtävääsi kuuluu tilanjakokohteiden AutoCAD -piirtäminen ja kohteiden materaalien tilaaminen osana kolmehenkistä suunnittelutiimiä. Valvot ja aikataulutat varsin itseohjautuvan tuotannon toimintaa sekä osallistut varastoitavien komponenttien hankintaan. Lisäksi koordinoit kohteiden asennuksia.

Odotamme sinulta kokemusta rakennusalalta ja ymmärrystä asiakaslähtöisestä b-to-b rakennustoiminnasta. Sinulla on myös kokemusta esimiestehtävistä sekä tuotannon ohjaamisesta ja suunnittelusta. Tehtävä edellyttää AutoCAD 2-d osaamista ja rakennuspiirrustusten lukutaitoa. Tulet toimeen englannin kielellä. 

Koulutuksesi on esimerkiksi rakennusmestari/insinööri tai olet kokemuksen kautta hankkinut vankkaa osaamista suunnittelusta tai tuotannon ohjauksesta.

Otteesi on oma-aloitteinen ja itsenäinen. Toimiminen dynaamisessa ympäristössä edellyttää hyviä organisointitaitoja ja kykyä sietää rinnakkaisista tehtävistä tulevaa painetta. Pystyt sujuvaan yhteistyöhön oman organisaaation, Duuri Groupin verkoston sekä arkkitehtien ja työmaaorganisaation kanssa. Olet valmis sitoutumaan pitkäjänteisesti oman työsi ja koko yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja kiinteän kuukausipalkan lisäksi motivoivan kannustemallin. Meillä olet osa pientä, ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä. Kasvava ja kehittyvä organisaatiomme tarjoaa eteenpäin pyrkivälle henkilölle mahdollisuuksia myös jatkossa. Laadukkaiden tuoteratkaisujemme lisäksi menestyksesi tukena ovat innovatiiviset työkalut sekä yrityksemme alan vahva osaaminen ja tietämys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Blom Company Oy, seniorkonsultti Seija Blom, 044 976 5512 (voit jättää myös yhteydenottopyynnön). 

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 22.1.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@blomcompany.fi

*******

Jos paikkoja ei juuri nyt ole avoinna, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen info@scanmikael.com