TILANJAKORATKAISUT

Scanmikael on tilanjakamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme alusta saakka itse. Suunnittelussa ja kehitystyössä panostamme erityisesti helppokäyttöisyyteen, luotettavuuteen, ulkonäköön ja laatuun. Valmis tuote on käyttäjälleen turvallinen ja käyttämämme 4-R malli varmistaa ympäristöystävällisen tuotantotavan. Scanmikael kehittää ja jalostaa tuotteita, asennusta ja tuotantomenetelmiä Euroopan unionin määrittämien jätteiden vähentämistä tavoittelevaa ohjelman malleja mukaillen. 

 

Päätuotteitamme ovat siirto-ja taitelasiseinät, toimistoseinät, liuku- ja kiinteät lasiseinät, älylasiseinät, sairaalalasiseinät, kaarevat lasiseinät, kokolasikaiteet, palolasiseinät sekä levyrakenteiset siirtoseinät ja taiteseinät.

 

 

 

 

 

 

 

SIIRTO- JA TAITELASISEINÄT

Kotimainen Scanmikael siirto-ja taitelasiseinäjärjestelmä mahdollistaa tilojen monipuolisen hyötykäytön. SIirtolasiseinät ovat saatavilla äänieristys ja murtosuojavarustuksella. Kiskostot taivutetaan tilan ehtojen mukaan ja lukitaan asemaansa patentoidun (pat 111749) salparakenteen avulla. Tuoteeseen voidaan lisätä säädettävät kannatusrakenteet ja suuremmissa kauppakeskuskohteissa Scanmikaelin kauppakeskuskonsepti, jonka avulla koko kauppakäytävä voidaan toteuttaa saumattomasti samalla järjestelmällä.

LUE LISÄÄ »

TOIMISTOLASISEINÄT

Scanmikael -toimistolasiseinät tarjoavat modernin ja valoisan työympäristön äänieristystä unohtamatta. Scanmikael -lasiseinäjärjestelmä voidaan laajentaa ja muokata käyttötarkoituksen muuttuessa. Seinien tiivistykseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja seinät ovat testattu laboratoriossa kokonaisuutena. Yksinkertaisella rakenteella päästään RW 28 dB Ia lab tasoon ja tuplarakenteisena RW 40 dB Ia lab tasoon.

LUE LISÄÄ »

LIUKU- JA KIINTEÄT LASISEINÄT

Kiinteitä ja avattavia osia voidaan saumattomasti yhdistellä, ja järjestelmä mahdollistaa muutokset ja korjaukset helposti. Järjestelmään voidaan liittää sarana tai liukuovia. Ovet voidaan varustaa halutuilla vetimillä, sulkimilla, äly-ja turvalukoilla tai magneettilukoilla. Oviin on saatavissa myös hätäpoistumistie varustus.

LUE LISÄÄ »

ÄLYLASISEINÄT

Sähköllä kirkastuva, perustilassaan läpinäkymätön älylasiseinä mahdollistaa tilojen valvonnan, samalla mahdollistaen tarvittaessa intimiteettisuojan. Järjestelmä on erinomainen sairaalaympäristöön ja tarjoaa älylasiominaisuuden lisäksi hyvän äänieristystason. SCM järjestelmä mahdollistaa kokonaan avattavat älylasiratkaisut ja seinä voidaan kuljettaa helposti haluttuun paikkaan. Monimuotoinen tilanhallinta on tuotteillamme arkipäivää.

LUE LISÄÄ »

SAIRAALALASISEINÄT

Scanmikael sairaalalasiseinät mahdollistavat tilojen monipuolisen käytön, olipa sitten kyseessä teho-osastojen nopeasti avattavat ovet tai hallitusti intimeettisuojan tarjoavat älylasiseinät, tai kehittämämme magneettilukitteiset taitelasiseinät sektiosaleihin. SCM tuotteet soveltuvat hyvin sairaalaympäristöön tarjoten kestävän, helppohoitoisen ja turvallisen tilanjakoratkaisun. Tuotteet voidaan pestä normaaleilla sairaalapuhdistusainella.

LUE LISÄÄ »

KAAREVAT LASISEINÄT

Kaarevat järjestelmäosat yhdessä kaarevien turvalasien kanssa mahdollistavat näyttävät luonnollisesti kaarevat kiinteät tai avattavat julkisivut. Valmistusmenetelmämme mahdollistavat myös kaarevan kiskoston, jolloin voidaan valmistaa kokonaan pyöreä avattava tila, tai tilan osa. Kaarevat seinät voidaan varustaa kaarevin ovin.

LUE LISÄÄ »

KOKOLASIKAITEET

Scanmikaelin testatut kokolasikaiteet sopivat moniin käyttökohteisiin, kuten liikekeskuksiin, toimistoihin ja omakotitaloihin. Kaiteet tehdään mittatilaustyönä kohteen vaatimuksia vastaaviksi ja ne ovat turvallisuudeltaan huippuluokkaa. Testatut kiinnitystavat varmistavat turvallisen lopputuloksen. Kokolasikaide voidaan valmistaa myös täyskorkeana putoamissuojaseinänä.

LUE LISÄÄ »

PALOLASISEINÄT

Alufire palolasiseinät ja ovet ovat testattu palolasiseinä, jotka samalla tarjoavat myös hyvän äänieristyksen. Tilan ehtojen ja vaatimusten mukaan suunnitellut seinät ja järjestelmään kuuluvat ovet on saatavissa raamittomina tai raamillisina. Tuote on testattu palotestein laboratoriossa.

LUE LISÄÄ »

LEVYRAKENTEISET SIIRTO- JA TAITESEINÄT

Espero Siirto-ja taiteseinät tarjoavat lukuisia ratkaisuja käyttäjän tarpeisiin. Seinät voidaan varustaa ovielementeillä ja normaaleilla ovivarusteilla. Äänieristetyt ja testatut seinäratkaisut mahdollistavat monimuotoisen tilanjakamisen tarpeen mukaan ja järjestelmään voidaan valita ympäröiviin rakenteisiin sopivat pintalevyt.

LUE LISÄÄ »

siirtolasiseinät