LENTOASEMAT

Scanmikael-yläkantoiset lasiseinät mahdollistavat liuku- ja kiinteiden elementtien yhdistämisen ilman alaohjauskiskostoa. Kiinteät osat voidaan varustaa säädettävällä sokkelijärjestelmällä. Kiinteitä ja avattavia osia voidaan yhdistellä saumattomasti, ja järjestelmä mahdollistaa muutokset esimerkiksi oville. Scanmikael lasiseinät ovat saatavilla äänieristys- ja murtosuojavarustuksella. 

 

 

 

LUE LISÄÄREFERENSSIT

KULUNOHJAUSTA JA TYYLIKKÄITÄ MYYMÄLÄTILOJA LENTOASEMILLE

Scanmikaelin tuotteet soveltuvat erinomaisesti lentoasemien myymälätilojen, kulunohjauksen, toimistojen ja erillistilojen käyttöön. Myymälätiloissa täyslasiset siirrettävät ja kiinteät lasiseinät tarjoavat erinomaisen ympäristön tuotteiden esilläpitoon vieressä kulkevien asiakasvirtojen nähtäville.

 

SCANMIKAELIN LASISEINILLÄ TURVALLISUUTTA TYYLIKKÄÄSTI

Murtosuojaluokitettuna lasiseinät estävät myös toivomattomien vieraiden yritykset päästä tuotteisiin käsiksi. Kokolasiset liiketilojen seinät voidaan varustaa SGG Diamant lasilla, joka on vähärautainen, kirkas ja väritön lasi ja tuo tuotteet selkeästi asiakkaiden nähtäväksi.

Lentoasemaympäristö edellyttää myös ihmismassojen ohjaamista. Siinä SCM lasiseinät, särmit ja täyskorkeat putoamissuojatuotteet ovat erinomainen ratkaisu.

 

ÄLYLASIOMINAISUUS MAHDOLLISTAA YKSITYISYYDEN SUOJAA

Älylasiominaisuuksilla varustetuilla tuotteillamme voidaan taata henkilöiden yksityisyys. Lasin läpinäkyvyyttä voidaan hallita erillisestä kytkimestä. Tuotteet: Siirto-ja taitelasiseinät, älylasiseinät, palolasiseinät, lasikaiteet ja toimistolasiseinät.

 

LENTOASEMIEN TUOTTEET

Siirto- ja taitelasiseinät, älylasiseinät, palolasiseinät, toimistolasiseinät ja lasikaiteet.

REFERENSSEJÄMME

Kööpenhaminan lentokenttä, Tanska

Scanmikaelin siirtoseinät mahdollistavat liiketilojen esittelyn myös liiketilan ollessa suljettuna. Tuote ei omalla läsnäolollaan peitä tuotteiden esittelyä ja näkyvyyttä, mutta mahdollistaa samalla liiketilan suojaamisen.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista: