KÄYTTÖKOHTEET

Scanmikael on mukautuvaan tilanjakamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme alusta saakka itse, ympäristöä säästävän 4-R elinkaarimallin mukaisesti. Suunnittelussa ja kehitystyössä panostamme erityisesti käyttäjän turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen, luotettavuuteen sekä ulkonäköön ja laatuun.

 

Päätuotteitamme ovat siirto-ja taitelasiseinät, toimistoseinät, liuku- ja kiinteät lasiseinät, älylasiseinät ja  sairaalalasiseinät, kaarevat lasiseinät, kokolasikaiteet, palolasiseinät sekä levyrakenteiset siirtoseinät ja taiteseinät.

 

Olemme toteuttaneet lukuisia tilanjakoratkaisuja maailmanlaajuisesti erilaisiin julkisiin tiloihin, kauppakeskuksiin, kirkkoihin, kouluihin, lentoasemille, sairaaloihin ja toimistoihin.

 
JULKISET TILAT

Julkisissa tiloissa valitaan käyttötarkoituksen ja tilan vaatimusten perusteella tilaan parhaiten soveltuva seinätyyppi. Siirrettävät ja kiinteät lasiseinäratkaisut auttavat hallitsemaan tilankäyttöä toivotulla tavalla.

Tuotteet: Siirto-ja taitelasiseinät, levyrakenteiset siirto-ja taiteseinät, palolasiseinät,lasikaiteet ja toimistolasiseinät.

siirtolasiseinät, siirrettävät lasiseinät

  

KAUPPAKESKUKSET

Kotimainen Scanmikael -siirtolasiseinäjärjestelmä mahdollistaa tilojen monipuolisen hyötykäytön. SIirtolasiseinät ovat saatavilla äänieristys ja murtosuojavarustuksella.

 

 

 

KOULUT

Scanmikaelin äänieristetyt seinäjärjestelmät on suunniteltu pitkäaikaiseen ja kovaan käyttöön, käyttämämme materiaalit ovat kestäviä ja huollettavia ja käyttäjälleen turvallisia. Seinäkkeet mahdollistavat luokkatilojen monipuolisen käytön. Tilanjakotuotteita on saatavilla lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, olipa sitten tavoitteena rauhallinen oppimisympäristö, tuotteen käyttö opetusmateriaalin heijastuspohjana tai näyttönä.

 

 

LENTOASEMAT

Scanmikaelin tuotteet soveltuvat erinomaisesti lentoasemien myymälätilojen, kulunohjauksen, toimistojen ja erillistilojen käyttöön. Myymälätiloissa täyslasiset siirrettävät ja kiinteät lasiseinät tarjoavat erinomaisen ympäristön tuotteiden esilläpitoon vieressä kulkevien asiakasvirtojen nähtäville.

 

 

Äänieristysseinä

SAIRAALAT

Sairaalassa SCM tuotteilla voidaan toteuttaa useita toiminnaltaan erilaisia tiloja. Siirrettävillä älylasiseinillä voidaan luoda kulku esim leikkaussaliin, joissa intimiteettisuoja taataan lasin muuttuessa läpinäkymättömäksi ohjauksen perusteella. Älylasilla voidaan korvata tekstiilituotteet, joita joudutaan ottamaan alas ja ripustamaan MRSA bakteerien desinfioimiseksi. Älylasituotteet voidaan pestä omalla paikallaan, normaaleilla sairaalapesuaineilla.

 

 

 

TOIMISTOT

Scanmikaelin Officina ja Silencia toimistolasiseinäjärjestelmät tarjoavat kattavan ratkaisun toimistotilojen äänen-ja tilanhallintaan. Tuotteet mahdollistavat tilamuutokset ja laajennukset jälkikäteen, käyytötarkoituksen tai tilojen muuttuessa.