KÄYTTÖKOHTEET

Scanmikael on mukautuvaan tilanjakamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme alusta saakka itse ympäristöä säästävän 4R-elinkaarimallin mukaisesti. Suunnittelussa ja kehitystyössä panostamme erityisesti käyttäjän turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen, luotettavuuteen sekä ulkonäköön ja laatuun.

 

Päätuotteitamme ovat siirto- ja taitelasiseinät, toimistoseinät, liuku- ja kiinteät lasiseinät, älylasiseinät ja sairaalalasiseinät, kaarevat lasiseinät, kokolasikaiteet, palolasiseinät sekä levyrakenteiset siirtoseinät ja taiteseinät.

 

Olemme toteuttaneet lukuisia tilanjakoratkaisuja maailmanlaajuisesti erilaisiin julkisiin tiloihin, kauppakeskuksiin, kirkkoihin, kouluihin, lentoasemille, sairaaloihin ja toimistoihin.

 
JULKISET TILAT

Julkisissa tiloissa valitaan käyttötarkoituksen ja tilan vaatimusten perusteella tilaan parhaiten soveltuva seinätyyppi. Siirrettävät ja kiinteät lasiseinäratkaisut auttavat hallitsemaan ja monipuolistamaan tilankäyttöä toivotulla tavalla.

Tuotteet: Siirto-ja taitelasiseinät, levyrakenteiset siirto-ja taiteseinät, palolasiseinät, lasikaiteet ja toimistolasiseinät.

siirtolasiseinät, siirrettävät lasiseinät

  

KAUPPAKESKUKSET

Kotimainen Scanmikael-siirtolasiseinäjärjestelmä mahdollistaa tilojen monipuolisen hyötykäytön. Siirtolasiseinät ovat saatavilla äänieristettyinä ja murtosuojavarustuksella.

 

 

 

KOULUT

Scanmikaelin äänieristetyt seinäjärjestelmät on suunniteltu pitkäaikaiseen ja kovaan käyttöön. Käyttämämme materiaalit ovat kestäviä, huollettavia ja käyttäjälleen turvallisia.

Seinäkkeet mahdollistavat luokkatilojen monipuolisen käytön. Tilanjakotuotteita on saatavilla lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, olipa tavoitteena rauhallinen oppimisympäristö, ryhmätyötilojen joustava luominen tai tuotteen käyttö opetusmateriaalin heijastuspohjana tai näyttönä.

 

 

LENTOASEMAT

Scanmikaelin tuotteet soveltuvat erinomaisesti lentoasemien myymälätilojen, kulunohjauksen, toimistojen ja erillistilojen käyttöön.

Myymälätiloissa täyslasiset siirrettävät ja kiinteät lasiseinät tarjoavat tyylikkään ympäristön tuotteiden esilläpitoon vieressä kulkevien asiakasvirtojen nähtäville.

 

 

Äänieristysseinä

SAIRAALAT

Sairaalassa Scanmikaelin tuotteilla voidaan toteuttaa useita toiminnaltaan erilaisia tiloja. Siirrettävillä älylasiseinillä voidaan luoda esimerkiksi luoda kulku leikkaussaliin, joka täyttää potilaan yksityisyyden suojan, kun älylasi voidaan säätää läpinäkymättömäksi.

Älylasilla voidaan korvata tekstiilituotteet, joita joudutaan ottamaan alas ja ripustamaan MRSA-bakteerien desinfioimiseksi. Älylasituotteet voidaan pestä omalla paikallaan normaaleilla sairaalapesuaineilla.

 

 

 

TOIMISTOT

Scanmikaelin Officina ja Silencia -toimistolasiseinäjärjestelmät tarjoavat kattavan ratkaisun toimistotilojen äänen-ja tilanhallintaan.

Tuotteet mahdollistavat joustavat tilamuutokset ja laajennukset jälkikäteen, käyttötarkoituksen, -tarpeiden tai tilojen muuttuessa.