+358 2 8377 9000 info@scanmikael.com

KÄYTTÖKOHTEET

Scanmikael on mukautuvaan tilanjakamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme alusta saakka itse, ympäristöä säästävän 4-R elinkaarimallin mukaisesti. Suunnittelussa ja kehitystyössä panostamme erityisesti käyttäjän turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen, luotettavuuteen, ulkonäköön ja laatuun.

 

Päätuotteitamme ovat siirto-ja taitelasiseinät, toimistoseinät, liuku- ja kiinteät lasiseinät, älylasiseinät, sairaala lasiseinät, kaarevat lasiseinät, kokolasikaiteet , palolasiseinät, sekä levyrakenteiset siirtoseinät ja taiteseinät.

 

Olemme totetuttaneet lukuisia tilanjakoratkaisuja maailmanlaajuisesti erilaisiin julkisiin tiloihin, kauppakeskuksiin, kirkkoihin, kouluihin, lentoasemille, sairaaloihin ja toimistoihin.

 
JULKISET TILAT

Julkisissa tiloissa valitaan käyttötarkoituksen ja tilan vaatimusten perusteella tilaan parhaiten soveltuva seinätyyppi. Siirrettävät ja kiinteät lasiseinäratkaisut auttavat hallitsemaan tilankäyttöä toivotulla tavalla.

Tuotteet: Siirto-ja taitelasiseinät, levyrakenteiset siirto-ja taiteseinät, palolasiseinät,lasikaiteet ja toimistolasiseinät.

  

KAUPPAKESKUKSET

Kotimainen Scanmikael -siirtolasiseinäjärjestelmä mahdollistaa tilojen monipuolisen hyötykäytön. SIirtolasiseinät ovat saatavilla äänieristys ja murotsuojavarustuksella.

 

 

 

KOULUT

Scanmikaelin seinäjärjestelmät on suunniteltu pitkäaikaiseen ja kovaan käyttöön. Materiaalit ovat kestäviä ja huollettavia.
Seinäkkeet mahdollistavat tilojen monipuolisen käytön.

 

 

LENTOASEMAT

Scanmikaelin lasikaiteet sopivat moniin kohteisiin, kuten liikekeskuksiin, toimistoihin ja omakotitaloihin. Kaiteessa käytettävä lasi on karkaistu ja laminoitu. Kaiteet tehdään mittatilaustyönä kohteen vaatimuksia vastaaviksi.

 

 

SAIRAALAT

Siirtoseinien mahdollisuudet ovat rajattomat. Siirtoseinän paneelit on mahdollista saada tilaan sopivalla materiaalilla ja kuosilla, sävy sävyyn tilan muuhun ympäristöön sopivaksi.

 

 

 

TOIMISTOT

Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan, joihin voi yhdistää mm. sähköllä tummuvat lasiseinät.