KOULUT

Scanmikaelin tuoteperhe kattaa käyttäjien kovimmatkin äänieristysvaatimukset huomioiden tilan käyttötarkoituksen. Kiinteitä lasiseiniä ja liukuovia yhdistämällä on mahdollista rakentaa eri kokoisia luokkahuoneita helposti ja nopeasti. Scanmikael tuotteet ovat käyttäjälleen turvallisia ja kestäviä kouluympäristössä.

 

 

 

LUE LISÄÄREFERENSSIT

SCANMIKAELIN ÄÄNIERISTETYT SEINÄJÄRJESTELMÄT PITKÄAIKAISEEN JA KOVAAN KÄYTTÖÖN

Scanmikaelin äänieristetyt seinäjärjestelmät on suunniteltu pitkäaikaiseen ja kovaan käyttöön, käyttämämme materiaalit ovat kestäviä ja huollettavia ja käyttäjälleen turvallisia. Seinäkkeet mahdollistavat luokkatilojen monipuolisen käytön.

MUUNNELTAVUUS TILAN KÄYTTÖTARPEEN MUUTTUESSA

Tilanjakotuotteita on saatavilla lukuisiin eri käyttötarkoituksiin, olipa sitten tavoitteena rauhallinen oppimisympäristö, tuotteen käyttö opetusmateriaalin heijastuspohjana tai näyttönä.  Sekä siirrettävät lasi- ja levyrakenteiset tuotteet voidaan varustaaa korkealla äänieristystasolla ja täten hallita luokkahuoneeen rauhaa ympäröiviltä melulähteiltä. Siirrettävyys tuo mukanaan tilojen hallinnan mahdollistavan elementin ja tilat voidaan jakaa suunnitellulla tavalla käyttötarkoituksen muuttuessa.

ÄLYLASISEINÄ MAHDOLLISTAA TUOTTEEN KÄYTÖN ESITYSMATERIAALIN HEIJASTUSPINTANA

Älylasiseinää voidaan käyttää heijastuspintana ja elementteihin voidaan upottaa opetusnäyttöjä ja muuta teknistä opetustoimintaa tukevaa tekniikkaa. 

 

KOULUJEN TUOTTEET

Älylasiseinät, äänieristetyt siirto-ja taitelasiseinät, äänieristetyt levyrakenteiset siirto-ja taiteseinät, palolasiseinät, toimistolasiseinät ja kokolasikaiteet.

REFERENSSEJÄMME

Design School, Helsinki

Scanmikael Office -tuoteperhe kattaa käyttäjien kovimmatkin äänieristysvaatimukset, samalla säilyttäen kokolasisen ulkonäön. Yksinkertaisella lasituksella päästään RW 28 dB tasoon ja tuplalasiseinänä RW 40 dB tasoon kiinteiden ja liukuovien yhdistelmänä.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Urjalan koulu

Tyylikkäällä kokolasikaiteella saa näyttävät pystytolpattomat lasikaiteet sisä- ja ulkokäyttöön. Kaideprofiili voidaan asentaa pohja- tai kylkikiinnityksellä. Kaide sopii käytettäväksi taso- tai porraskaiteeksi yksityisiin ja julkisiin kohteisiin. Eri kiinnitystavoista löytyy viranomaisten edellyttämät testausraportit. Kokolasikaide voidaan toteuttaa myös täyskorkeana, koko kerroksen korkuisena rakenteena.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

HAMK, Espoo

Siirrettävät, toimistokäyttöön suunnitellut seinät voidaan kokonaan viedä erilliseen varastoon, joka voi sijaita erillään seinästä. Siirrettävillä lasitilanjakajilla voidaan kätevästi yhdistää tai erottaa tiloja käyttötarpeen mukaan. Järjestelmissä on saatavilla normaalit ovivarusteet, kuten Abloy-lukitus, ovipumput, hätäpoistumistiepainikkeet ja kulunvalvonta.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista: