KAUPPAKESKUKSET

Scanmikael-kauppakeskuskonsepti mahdollistaa liiketilojen joustavan rakentamisen. Liiketilat saadaan ulkonäöltään yhtenäisiksi ja muotoilultaan moderneiksi kokonaisuuksiksi, joiden turvallisuus on huippuluokkaa. Patentoitu salparakenne ja kaarevat kiskostot mahdollistavat seinien helpon käytettävyyden. Siirtolasiseinä voidaan varustaa murronsuojavarustuksella P4A-P6B.
SCM kauppakeskuskonseptilla voidaan tuoda säädettävä runkorakenne liiketilojen julkisivujen ripustamiseksi korkeasta tilasta.

 

 

 

LUE LISÄÄREFERENSSIT

KAUPPAKESKUSKONSEPTI MAHDOLLISTAA TILOJEN MAKSIMAALISEN HYÖTYKÄYTÖN

Kotimainen Scanmikael -siirtolasiseinäjärjestelmä mahdollistaa tilojen maksimaalisen hyötykäytön. Siirtolasiseinät ovat saatavilla äänieristys ja murtosuojavarustuksella. Kauppakeskuskonseptillamme voidaan koko rakenne toteuttaa mittavastuulla alusta loppuun.

Valmistamme kantavat teräsrungot, säädettävät kannatusrakenteet, siirrettävät-ja kiinteät lasiseinärakenteet, sekä ympäröivät liityntärakenteet valmiiksi arkkitehdin suunnitelman mukaisesti. Aukot voidaan varustaa kokonaan avattavilla siirtolasiseinillä tai murronsuojakaltereilla.

 

MONIPUOLISET OMINAISUUDET TAKAAVAT KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISEN TUOTTEEN

Siirtolasiseinien varastointi tehdään suunnitelman mukaisesti, taivutamme kiskostot tilan ehtojen edellyttämällä tavalla, jolloin kaarevat risteykset mahdollistavat kevyen siirrettävyyden. Elementit ovat varustettu patentoidulla automaattisalvalla PAT FI 111749, jolloin käyttäjän ei tarvitse kumartua avatakseen lukitussalpoja.

Seinät voidaan varustaa normaaleilla ovivarusteilla kuten ovipumput, turvalukitus ja kulunvalvonta. Lukitukseen soveltuvat myös magneettilukitus, sekä älylukitukset. Monipuolinen lasivalikoima mahdollistaa mainosten teippaukset ja keraamiset tulostukset.

 

TURVALLISUUS HUOMIOIDEN

Siirtolasiseinät voidaan valmistaa myös vakuutusyhtiön hyväksymään murtosuojaluokituksen P4A ja P6B mukaisesti. Kaiken keskiössä on käyttäjän turvallisuus, elementit on suunniteltu niin, etteivät ne aiheuta poikkeustilanteissakaan vaaraa käyttäjälleen. Tuotteet: kauppakeskuskonsepti, liuku-ja kiinteät lasiseinät, lasikaiteet, palolasiseinät.

KAUPPAKESKUSKONSEPTIN TUOTTEET

Kauppakeskuskonsepti, liuku-ja kiinteät lasiseinät, palolasiseinät ja lasikaiteet.

REFERENSSEJÄMME

Kauppakeskus Kaari, Helsinki

Scanmikael lasiseinät antavat suunnittelijalle mahdollisuuden toteuttaa suuria monimuotoisia kauppakeskusten liiketilojen lasiseinäkokonaisuuksia. Tuoteryhmiä voidaan yhdistää toiminnallisuuden ja ominaisuuksien perusteella ulkonäöltään yhtenäiseksi. Järjestelmä on muuntojoustava ja rakenteita on helppo muuttaa liiketilan muuttuessa.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Kauppakeskus Ainoa, Espoo

Scanmikael -kauppakeskuskonseptilla liiketilan muoto ei rajoitu suoriin elementteihin, kehittämämme työmenetelmä mahdollistaa profiilien ja kiskoston kaarevat muodot tilan ehtojen mukaisesti. Liiketilat saadaan ulkonäöltään yhtenäisiksi ja muotoilultaan moderneiksi kokonaisuuksiksi. Kiskostot voidaan taivuttaa kaareviksi liiketilan vaatimusten mukaiseksi.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Kauppakeskus Forum, Helsinki

Scanmikael -kauppakeskuskonsepti antaa käyttäjälle mahdollisuuden liiketilojen muokkaamiseen. Seinälinjoja voidaan siirtää, ovia ja avattavia kokonaisuuksia muokata vuokralaisen vaihtuessa. Liiketilojen avaaminen ja sulkeminen on helppoa Scanmikael järjestelmällä patentoidun (pat 111749) salparakenteen ansiosta.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Kauppakeskus Kista Galleria, Tukholma

Scanmikael -kauppakeskuskonsepti on kansainvälisesti tunnustettu, seinäjärjestelmät ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä. Liiketilan tiedot on tallennettu tietokantaamme ja muutokset ovat helppo tehdä myöhemmin, kun tarkat järjestelmätiedot mittoineen on tallessa.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Kauppakeskus Skrapan, Södermalm, Ruotsi

Scanmikael -kauppakeskuskonseptissa avattaviin lasiseiniin voidaan yhdistää samalla ulkonäöllä olevia ovia ja kiinteitä osia. Konseptissa profiilit voidaan maalata, lasiin voidaan lisätä kuvia, logoja ja umpiosia. Elementit voidaan varustaa myös sähkölaseilla.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Kauppakeskus Lauttasaaren metroasema, Helsinki

Scanmikael -kauppakeskuskonsepti viimeistelee liiketilan turvalliseksi käyttäjilleen, järjestelmä on suunniteltu säädettäväksi ja elementit on valmistettu niin, etteivät ne voi irrota tai kaatua. Lasit kiinnittyvät profiileihin läpikiinnityksellä.  Laseina käytämme aina turvalasia, joko karkaistua tai karkaistua ja laminoitua.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista: