SAIRAALAT

Sairaalaympäristö asettaa tilanjakoratkaisuille erityisvaatimuksia käytön, turvallisuuden, puhdistettavuuden ja kestävyyden osalta. Scanmikael -seinäkkeillä voidaan toteuttaa tilanjakaminen korkeiden vaatimusten mukaisissa tiloissa. Älylasituotteiden avulla voidaan taata intimiteettisuoja ja samalla mahdollistaa käytännöllinen paikallaan tapahtuva elementtien puhdistus.

 

 

 

LUE LISÄÄREFERENSSIT

ÄLYLASI KORVAA TEKSTIILIVERHON

Sairaalassa SCM tuotteilla voidaan toteuttaa useita toiminnaltaan erilaisia tiloja. Siirrettävillä älylasiseinillä voidaan luoda kulku esimerkiksi leikkaussaliin, joissa intimiteettisuoja taataan lasin muuttuessa läpinäkymättömäksi ohjauksen perusteella. Älylasilla voidaan korvata tekstiilituotteet, joita joudutaan ottamaan alas ja ripustamaan MRSA bakteerien desinfioimiseksi. Älylasituotteet voidaan pestä omalla paikallaan, normaaleilla sairaalapesuaineilla.

MAGNEETTIKIINNITYKSELLÄ ÄÄRIMMÄISTÄ HYGIENIAA SEKTIOSALEIHIN

SCM valikoimassa on myös tilanjakotuotteet, kun tilan lattiaa ei saa hygieniasyistä rei’ittää. Kehittämämme magneettikiinnitteisen taitelasiseinän avulla tilanjakaminen esimerkiksi sektiosaleissa on toteutettu Sairaala Novassa.

KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ TURVALLISUUS HUOMIOIDEN SAIRAALAN TOIMISTOTILOIHIN

Sairaalan lukuisat toimisto- ja hallintotilat voidaan toteuttaa SCM Officina -tuotteilla. Tuote voidaan varustaa liuku- tai saranaovilla ja normaaleilla ovivarustuksilla. Tuotteeseen on lisättävissä ovensulkimet, lukitus ja kulunvalvonta. Rakennuksen turvallisuutta parantamaan tarjoamme testatut Alufire palolasiseinät ovilla. 

 

SAIRAALAKONSEPTIN TUOTTEET

Siirto- ja taitelasiseinät, älylasiseinät, magneettilukitteiset taiteseinät, palolasiseinät, toimistolasiseinät ja lasikaiteet.

REFERENSSEJÄMME

KSSHP Keski-Suomen sairaala Nova, Jyväskylä

Scanmikaelin reunasuojatut älylasielementit mahdollistavat leikkaussalin nopean avaamisen ja sulkemisen turvallisesti ja intimiteettisuojan säilyttäen. Sairaala Novan sektiosaliin asennettu magneettilukitteinen taitelasiseinä mahdollistaa tilanjakamisen ilman bakteereita kerääviä lattiaholkituksia. Scanmikael lasielementit voidaan pestä normaaleilla sairaalapesuaineilla.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Malmin sairaala, Helsinki

Scanmikaelin tuoteperheen avulla voidaan toteuttaa vaativammatkin tilaratkaisut lasista. Kohteessa toteutettujen lasitoimistojen lisäksi on putoamisuojalaseilla toteutettuja kerroksia ja kokolasikaiteita. Turvalliset tilaan suunnitellut lasiratkaisut tuovat luonnonvalon ja avaruuden lisäämään tilan tuntua.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Caps Clinic, Australia

Scanmikael lasielementit voidaan pinnoittaa älylasin lisäksi teippauksin, tai kestävämmällä keraamisella tulostuksella, jonka laatu on huippuluokkaa. Suurempien kuva-aiheden lisäksi voidaan käyttää logoa tai muuta personoitua yrityksen teeman mukaista kuviointia.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Kouvolan hoitokoti

Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan. Kattava äänieristystuotepaletti tarjoaa modernin ja toimivan työympäristön yrityksenne käyttöön. Seinien pintalevynä voi olla aito puuviilu, laminaatti, melamiini, maalattu MDF , tekstiilipinta ja tussitaulut/bulletinboard. Levyyn voidaan tehdä myös akustiikkaurituksia.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista: