SAIRAALAT

Sairaalaympäristö asettaa tilanjakoratkaisuille erityisvaatimuksia käytön, turvallisuuden, puhdistettavuuden ja kestävyyden osalta. Scanmikael-seinäkkeet soveltuvat korkean vaatimuksen tilojen jakamiseen sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon kohteissa. Älylasituotteiden avulla voidaan taata yksityisyyden suoja ja samalla mahdollistaa käytännöllinen paikallaan tapahtuva elementtien puhdistus.

 

 

 

LUE LISÄÄREFERENSSIT

ÄLYLASI KORVAA TEKSTIILIVERHON

Sairaalassa Scanmikael-tuotteilla voidaan toteuttaa useita toiminnaltaan erilaisia tiloja. Siirrettävillä älylasiseinillä voidaan esimerkiksi luoda kulku esimerkiksi leikkaussaliin, joissa yksityisyyden suoja taataan säätämällä älylasi läpinäkymättömäksi.

Älylasilla voidaan korvata tekstiilituotteet, joita joudutaan ottamaan alas ja ripustamaan MRSA-bakteerien desinfioimiseksi. Älylasituotteet voidaan pestä omalla paikallaan normaaleilla sairaalapesuaineilla.

MAGNEETTIKIINNITYKSELLÄ ÄÄRIMMÄISTÄ HYGIENIAA SEKTIOSALEIHIN

Scanmikaelin valikoimassa ovat myös tilanjakotuotteet, jotka soveltuvat käytettäväksi tiloissa, joisa lattiaa ei  hygieniasyistä saa rei’ittää. Esimerkiksi Keski-Suomen sairaala Novassa Jyväskylässä tilanjako  sektiosaleissa on toteutettu kehittämämme magneettikiinnitteisen taitelasiseinän avulla.

KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ JA TURVALLISUUTTA SAIRAALAN TOIMISTOTILOIHIN

Sairaalan erilaiset toimisto- ja hallintotilat voidaan toteuttaa SCM Officina -tuotteilla. Officina-kokonaisuus voidaan varustaa liuku- tai saranaovilla ja normaaleilla ovivarustuksilla. Tuotteeseen voidaan lisätä ovensulkimet, lukitus ja kulunvalvonta. Rakennuksen turvallisuutta parantamaan tarjoamme testatut Alufire-palolasiseinät ovilla.

 

SAIRAALAKONSEPTIN TUOTTEET

Siirto- ja taitelasiseinät, älylasiseinät, magneettilukitteiset taiteseinät, palolasiseinät, toimistolasiseinät ja lasikaiteet.

REFERENSSEJÄMME

KSSHP Keski-Suomen sairaala Nova, Jyväskylä

Scanmikaelin reunasuojatut älylasielementit mahdollistavat leikkaussalin nopean avaamisen ja sulkemisen turvallisesti ja yksityisyyttä suojaten. Sairaala Novan sektiosaliin asennettu magneettilukitteinen taitelasiseinä mahdollistaa tilanjakamisen ilman bakteereita kerääviä lattiaholkituksia. Scanmikael-lasielementit voidaan pestä normaaleilla sairaalapesuaineilla.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Malmin sairaala, Helsinki

Scanmikaelin tuoteperheen avulla voidaan toteuttaa vaativammatkin tilaratkaisut lasista. Malmin sairaalaan toteutimme lasitoimistot sekä kokolasikaiteita ja putoamissuojalaseilla toteutettuja kerroksia. Turvalliset ja tilaan suunnitellut lasiratkaisut tuovat sisätiloihin luonnonvaloa ja lisää tilan tuntua.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Caps Clinic, Australia

Scanmikael-lasielementit voidaan pinnoittaa älylasin lisäksi teippauksin tai kestävämmällä keraamisella tulostuksella, jonka laatu on huippuluokkaa. Suurempien kuva-aiheiden lisäksi voidaan käyttää logoa tai muuta personoitua yrityksen teeman mukaista kuviointia.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Kouvolan hoitokoti

Scanmikaelin seinäjärjestelmissä äänieristysratkaisut yhdistyvät monipuoliseen tilanhallintaan. Kattava äänieristystuotepaletti tarjoaa modernin ja toimivan työympäristön yrityksenne käyttöön. Seinien pintalevynä voi olla aito puuviilu, laminaatti, melamiini, maalattu MDF, tekstiilipinta ja tussitaulut/bulletinboard. Levyyn voidaan tehdä myös akustiikkaurituksia.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista: