VIDEOT

Katso videot upeista tuotteistamme


TAITELASISEINÄ

Jaettavan tilan mukaan taivutettu kiskosto mahdollistaa suurienkin elementtien helpon siirrettävyyden ja mahdollistaa elementtien varastoinnin halutussa paikassa. Avattavat järjestelmät mahdollistavat esteettömän kulun, koska alaohjauskiskoa ei tarvita.

 

 

KAUPPAKESKUSKONSEPTI

Scanmikael-kauppakeskuskonsepti mahdollistaa liiketilojen joustavan rakentamisen. Liiketilat saadaan ulkonäöltään yhtenäisiksi ja muotoilultaan moderneiksi kokonaisuuksiksi, joiden turvallisuus on huippuluokkaa.


SIIRTOLASISEINÄ

Kotimainen Scanmikael -siirtolasiseinäjärjestelmä mahdollistaa tilojen monipuolisen hyötykäytön. Siirtolasiseinät ovat saatavilla äänieristys- ja murtosuojavarustuksella.

 

 


SIIRTOLASISEINÄ HUONEISTOISSA

Kotimainen Scanmikael -siirtolasiseinäjärjestelmä luo myös pieniin tiloihin ilmavuutta ja avaruutta maisemaa peittämättä. Siirtolasiseinät ovat turvallisia ja käyttöominaisuuksiltaan kevyitä siirtää.

 

 


ESPERO-SIIRTOSEINÄT, Sonico

Espero levyrakenteiset siirto-ja taiteseinät on saatavilla lukuisilla pintamateriaaleilla ja ääneneristysluokilla aina RW 58dB Ia lab asti. Seinät ovat helppokäyttöisiä ja suunnitellaan juuri kyseiseen tilaan sopivaksi.