TOIMISTOT

Scanmikaelin seinäjärjestelmissä äänieristysratkaisut yhdistyvät monipuoliseen tilanhallintaan. Kattavan äänieristystuotepalettimme avulla luot modernin ja toimivan työympäristön. Scanmikael-äänieristyslasiseinät ovat saatavana 28–54 dB Rw-luokissa. Tuotteet ovat VTT:n testaamia. Seinäjärjestelmät ovat muuntojoustavia eli tilaa voidaan muokata käyttötarkoituksen muuttuessa tai lisätiloja käyttöön otettaessa.

 

 

 

LUE LISÄÄREFERENSSIT

MUUNNELTAVAT LASISEINÄJÄRJESTELMÄT ÄÄNIERISTYKSELLÄ

Scanmikaelin Officina ja Silencia -toimistolasiseinäjärjestelmät tarjoavat kattavan ratkaisun toimistotilojen äänen- ja tilanhallintaan. Tuotteet mahdollistavat tilamuutokset ja laajennukset jälkikäteen käyttötarkoituksen tai tilojen muuttuessa.

Seinät ovat saatavilla sarana- tai liukuovilla ja normaaleilla ovivarustuksilla. Ovet voidaan varustella älylukoilla ja kulunvalvonnalla. Toimistojen yhteydessä oleviin neuvottelutiloihin järjestelmällä voidaan toteuttaa kiinteät ja siirrettävät äänieristysseinät joko älylasilla tai ilman.

 

INTEGROITAVAT NÄYTÖT JA HEIJASTUSPINNAT MODERNIIN TYÖYMPÄRISTÖÖN

Nykyaikaiseen toimistoympäristöön soveltuvat modernit kokolasiset seinät tarjoavat meluvapaan työympäristön. Laseihin voidaan integroida näyttöjä ja heijastuspintoja. Näiden lisäksi voidaan käyttää saumattomasti yhteensopivia levyrakenteisia siirto- ja taiteseiniä.

 

TOIMISTOJEN TUOTTEET

Toimistolasiseinät, äänieristetyt levyrakenteiset siirto- ja taiteseinät, älylasiseinät, kokolasikaiteet, umpiovet ja oviportaalit

REFERENSSEJÄMME

OmaSp, Seinäjoki

Scanmikael toimistolasiseinällä toteutat modernin ja monitoimisen toimiston.

Älylasi asiakaspalvelutiloissa ja toimistoissa tarjoaa tarvittaessa myös  näkösuojan, ja kun lasi halutaan muuttaa läpinäkyväksi, voidaan se tehdä kätevästi kytkimestä ohjaamalla. Modernit toimistot ansaitsevat modernin tilaratkaisun.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

ABB, Vaasa

Sanmikaelin testatuilla profiilijrjestelmillä voidaan toteuttaa myös monimuotoiset ja erikoiskokoiset lasiseinät. ABB Vaasan kohteessa toteutimme erikoisratkaisuna yli 7 metriä korkeita sisätilan julkisivulasituksia. Monimuotoiset tilat ja kokonaisuuden hallinta ovat mahdollisia säädettävien järjestelmien ja CAD-suunnittelun ohjaaman tarkan tuotantoprosessin avulla.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Merikortteli, Helsinki

Lasielementi voidaan varustaa koristeristikoilla ja lasiin voidaan lisätä logoja, teemoja tai kuvia. Myös sähköllä tummuvat älylasit voidaan asentaa elementteihin. SCM Office -seinät ovat mahdollista saada RW 28 dB rakenteena yksinkertaisella lasituksella ja RW 40 dB rakenteena tuplalasituksella.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Eteläranta 10, Helsinki

Kiinteät toimistoelementit yhdessä liuku-ja saranaovien kanssa mahdollistavat modernin toimistorakentamisen yhdessä korkean äänieristyksen kanssa. SCM office -seinät ovat mahdollista saada RW 28 dB rakenteena yksinkertaisella lasituksella ja RW 40 dB rakenteena tuplalasituksella.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Nesteen pääkonttori, Porvoo

Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan. Korkea ilmaääneneristystaso tarjoaa toimivan ja modernin työympäristön yrityksenne käyttöön.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista: