TOIMISTOT

Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan. Kattava äänieristystuotepaletti tarjoaa modernin ja toimivan työympäristön. Scanmikael-äänieristyslasiseinät ovat saatavana 28-43 dB Rw-luokissa. Tuotteet ovat VTT-testattuja. Seinäjärjestelmät ovat muuntojoustavia ja tilaa voidaan muokata käyttötarkoituksen muuttuessa tai lisätiloja käyttöön otettaessa.

 

 

 

LUE LISÄÄREFERENSSIT

MUUNNELTAVAT LASISEINÄJÄRJESTELMÄT ÄÄNIERISTYKSELLÄ

Scanmikaelin Officina ja Silencia -toimistolasiseinäjärjestelmät tarjoavat kattavan ratkaisun toimistotilojen äänen-ja tilanhallintaan. Tuotteet mahdollistavat tilamuutokset ja laajennukset jälkikäteen, käyttötarkoituksen tai tilojen muuttuessa.

Seinät ovat saatavilla sarana tai liukuovilla ja normaaleilla ovivarustuksilla. Oviin saatavilla älylukot ja kulunvalvonta. Toimistojen yhteydessä oleviin neuvottelutiloihin saadaan järjestelmällä toteutettua kiinteät ja siirrettävät äänieristysseinät, joko älylasilla tai ilman.

 

INTEGROITAVAT NÄYTÖT JA HEIJASTUSPINNAT MODERNIIN TYÖYMPÄRISTÖÖN

Nykyaikaiseen toimistoympäristöön soveltuvat modernit kokolasiset seinät tarjoavat meluvapaan työympäristön. Laseihin voidaan integroida näyttöjä ja heijastuspintoja. Näiden lisäksi voidaan käyttää levyrakenteisia siirto-ja taiteseiniä.

 

TOIMISTOJEN TUOTTEET

Toimistolasiseinät, äänieristetyt levyrakenteiset siirto- ja taiteseinät, älylasiseinät, kokolasikaiteet, umpiovet ja oviportaalit

REFERENSSEJÄMME

OmaSp, Seinäjoki

Scanmikael toimistolasiseinällä voidaan toteuttaa toimistot modernilla tavalla.

Älylasi asiakaspalvelutiloissa ja toimistoissa tarjoaa halutun näkösuojan tarvittaessa ja kun lasi halutaan muuttaa läpinäkyväksi, voidaan se tehdä kätevästi kytkimestä ohjaamalla. Modernit toimistot ansaitsevat modernin tilaratkaisun.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

ABB, Vaasa

Monimuotoiset ja erikoiskokoiset lasiseinät on mahdollista toteuttaa Scanmikaelin testatuilla profiilijärjestelmillä. Kohteessa toteutettiin erikoisratkaisuna yli 7m korkeita sisätilan julkisivulasituksia. Monimuotoiset tilat ja kokonaisuuden hallinta ovat mahdollisia säädettävien järjestelmien ja CAD-suunnittelun ohjaaman tarkan tuotantoprosessin avulla.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Merikortteli, Helsinki

Lasielementi voidaan varustaa koristeristikoilla ja lasiin voidaan lisätä logoja, teemoja tai kuvia. Myös sähköllä tummuvat älylasit voidaan asentaa elementteihin. SCM office -seinät ovat mahdollista saada RW 28 dB rakenteena yksinkertaisella lasituksella ja RW 40 dB rakenteena tuplalasituksella.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Eteläranta 10, Helsinki

Kiinteät toimistoelementit yhdessä liuku-ja saranaovien kanssa mahdollistavat modernin toimistorakentamisen yhdessä korkean äänieristyksen kanssa. SCM office -seinät ovat mahdollista saada RW 28 dB rakenteena yksinkertaisella lasituksella ja RW 40 dB rakenteena tuplalasituksella.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista:

Nesteen pääkonttori, Porvoo

Scanmikaelin seinäjärjestelmät yhdistävät äänieristysratkaisut monipuoliseen tilanhallintaan. Korkea ilmaääneneristystaso tarjoaa toimivan ja modernin työympäristön yrityksenne käyttöön.

Tuotepiirrokset kohteeseen toteutetuista tilaratkaisuista: