toimistolasiseinät

TOIMISTOLASISEINÄT

Scanmikael-toimistolasiseinät tarjoavat modernin ja valoisan työympäristön äänieristystä unohtamatta.

Scanmikael-lasiseinäjärjestelmä voidaan laajentaa ja muokata käyttötarkoituksen muuttuessa.

Scanmikaelin Officina-tuoteperheestä löytyy tilan vaatimukset huomioiden kevyt äänieristämätön ja kokolasinen äänieristetty toimistojärjestelmä. Tämä on suunniteltu erityisesti kohteisiin, joissa toimistotilojen muunneltavuus ja tilanhallinta on perusedellytys. Tuotteeseen voidaan helposti lisätä tai vähentää elementtejä ja vaihtaa ovien paikkaa käyttötarpeen muuttuessa. Ovet voivat olla joko liuku- tai saranaovia.

Tuote on itsekantava, eli seinäkkeitä voidaan sijoittaa muuta huonekorkeutta matalammaksi tai muodostaa tiloja jo olemassa olevien tilojen sisään.

OFFICINA -TOIMISTOLASISEINÄT ÄÄNIERISTYSTÄ VAATIVIIN KOHTEISIIN

Moduulimuotoiset Officina-toimistolasiseinät tarjoavat hyvän äänieristyksen ja tuote voidaan helposti muokata jälkikäteen lisäämällä ovia tai siirtämällä se uuteen käyttökohteeseen. Äänieristetty Officina on saatavilla RW 28-40 dB Ia lab tasossa, ja se on testattu laboratoriossa.

Scanmikael toimistolasiseinät_OmaSp Seinäjoki
toimistolasiseinät

officina wood

Puunrunkoinen lasiseinäjärjestelmä – luonnollista harmoniaa työympäristöön

Scanmikaelin Officina Wood puurunkoisen lasiseinäjärjestelmän profiilit ovat viilupintaisia tai maalattuja. Järjestelmä tarjoaa luonnonmateriaalin johdosta rauhallisen ja lämpimän vaihtoehdon alumiinille. Officina Wood on moderni lasiseinä, johon voidaan liittää puiset umpiovet tai oviportaalit sekä sähköpielet. Ovet voidaan varustaa normaaleilla ovivarustuksilla ja tarvittaessa lasiaukoilla.

Kuten Officina Glass -järjestelmäkin, Officina Wood on täysin kierrätettävä luomamme 4R -tuotteiden elinkaarimallin mukaisesti.

Kokonaisvaltaisen puurunkoisen lasiseinäjärjestelmän avulla voidaan toteuttaa modernit toimistot, myymälätilat, koulujen tilanjakajat ja muut julkiset tilat, joissa puu on valittu sisustusmateriaaliksi.

Järjestelmä on saatavana 92 mm ja 120 mm karmirakenteelle. Elementtien leveys on normaalisti 1000-1200 mm ja järjestelmän korkeus voi olla jopa 3100 mm. Järjestelmään voidaan lisätä erilaiset turvalasityypit, joiden ominaisuuksien perusteella voidaan vaikuttaa tilojen äänieristystasoon. Älylasin avulla järjestelmä tarjoaa yksityisyyttä yhdistäen modernin tekniikan puun harmoniseen ulkonäköön.

toimistolasiseinät

UMPIOVET JA OVIPORTAALIT

Viilu-, laminaatti- tai maalatut moduuliovet tai oviportaalit Officina-toimistolasiseinäjärjestelmiin 

SCM Officina -toimistolasiseinäjärjestelmä voidaan lasiliuku-ja lasisaranaovien lisäksi varustaa viilu-, laminaatti- tai maalatuilla moduuliovilla, tai oviportaaleilla. Oven yläosa voi olla lasia tai umpiosaa samalla pintavaihtoehdoilla kuin itse ovi. Ovet ja portaaliovet ovat varustettu korkealaatuisesti viimeistellyllä puukarmilla, josta voidaan lähteä suoraan lasielementillä molemmin puolin.

Ovet ovat testattu laboratoriossa RW 38 dB tasoon ja näin ollen toimivat  osana äänieristettyä kokonaisuutta. Ovien alaosassa tiivistyksen osalla vaihtoehtoisesti valittavana askeutuva kynnys tai kiinteä puukynnys.

Järjestelmään on mahdollista integroida sähköpielet, ovensulkimet ja eri lukitusvaihtoehdot, ja ovilehti voidaan varustaa äänieristetyllä lasilla.

Tutustu REFERENSSIKOHTEISIIMME, joiden tilanratkaisut on toteutettu TOIMISTOlasiseinillä