REFERENSSITARINAT

”Scanmikaelin skandinaavinen design ja laatu vakuuttaa maailmanlaajuisesti. Scanmikael on toteuttanut yli 20 vuoden aikana lasiseinäjärjestelmiä lukuisiin kohteisiin Suomesta Australiaan asti.  Tuotteidemme suunnittelu, design ja valmistus on 100 % kotimaista ja kaikki tuoteryhmämme pohjautuvat omaan tuotekehitykseen ja testaukseen.

 

Toimivat ratkaisut edellyttävät avointa yhteistyötä arkkitehdin piirustuspöydältä viimeisen kiskoruuvin kiristykseen. Projektinhallintaa auttaa, kun koko valmistusprosessi on omissa käsissä. Oma kotimainen suunnittelumme ja valmistuksemme mahdollistaa mukautumisen, niin tuotteiden kuin aikataulujenkin suhteen.”

 

 

JONI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA | SCANMIKAEL OY

KAUPPAKESKUS KAARI

Jo aliurakoitsijan valintavaiheessa Scanmikaelin avoimuus sekä halu ja kyky löytää mallikkaita ratkaisuja antoi selkeän kuvan, mitä yhteistyö tulisi olemaan. Niin henkilöstö kuin kauppiaatkin ovat kiittäneet ratkaisuja.
Tuija Klaus

Hankintapäällikkö, Skanska Talonrakennus Oy, Etelä-Suomi

Kauppakeskus Kaari oli yli seitsemän vuotta kestänyt, kolmessa vaiheessa toteutettu rakennushanke, jossa aikataulutus ja täsmällisyys korostuivat. Scanmikael toteutti lähes sadasta myymälästä koostuvan kauppakeskus Kaaren toimitiloille yksilölliset tilanhallintaratkaisut.

isomäki-areena

Isomäki-Areenan äärimmäisen haasteellinen aikataulu vaatii luotettavuutta ja joustavaa tekemistä. Scanmikael hoiti lasitukset sovitussa aikataulussa ja teki laadukasta jälkeä.
Rami Lahti

Vastaava työnjohtaja, MVR-Yhtymä

Scanmikael toteutti Isomäki-Areenan laajennus- ja saneerausurakkaan kokolasiset, avattavat lasiseinäjärjestelmät. Kohteessa haluttiin säilyttää tilan avaruus ja valoisuus sekä mahdollisuus tilanjakamiseen. Scanmikaelin lasiseinäjärjestelmä vakuutti modernilla ja tyylikkäällä lopputuloksellaan.