TILANJAKAMISEN
RATKAISUJA
GLOBAALISTI
JO 20 VUODEN AJAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.3.2021

Scanmikael on toteuttanut tilanjakamisen ratkaisuja globaalisti jo 20 vuoden ajan

Lasitilanjakamisen suunnittelijana ja toteuttajana tunnettu Scanmikael Oy viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. Scanmikaelin kädenjälki näkyy lukuisissa kauppakeskuksissa, lentokentillä, toimistoissa, kouluissa ja sairaalaympäristöissä ympäri maailmaa.

”Olemme ylpeitä siitä, että asiakaslähtöinen palvelumallimme on vuosien varrella vienyt meidät mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tilanjakamisen ratkaisuja useisiin merkittäviin kohteisiin ympäri maailmaa.  Suomalainen suunnittelu ja design on maailmalla arvostettua ja on ollut ilo huomata, että suunnittelemamme lasiseinäjärjestelmät ovat olleet kysyttyjä myös Suomen rajojen ulkopuolella aina Australiaan saakka,” sanoo Joni Kaski, Scanmikael Oy:n toimitusjohtaja.

Scanmikael on suunnitellut ja toteuttanut lasiseinäjärjestelmiä moniin tunnettuihin kohteisiin, kuten Kauppakeskus Forumiin, Kaareen ja Ainoaan, Kaupunkiympäristötaloon, Musiikkitaloon ja Merikeskus Vellamoon. Ulkomailla Scanmikaelin suomalaista designia voi nähdä muun muassa Sydneyn oopperatalossa, Formula 1 talli McLarenin edustustiloissa, Kööpenhaminan lentokentällä, Kauppakeskus Kista Galleriassa Tukholmassa ja Södermalmin Skrapanilla sekä toimistokohteissa Lontoossa ja Australiassa.

”Australian Sydneyssa sijaitseva Myer Mall on kenties yksi mieleenpainuvimmista referenssikohteistamme 20 vuoden ajalta”, Kaski muistelee. ”Haastavassa kohteessa paikallinen jälleenmyyjämme asensi yli 5 metriä korkeita siirrettäviä lasiseiniä.”

Suomalainen suunnittelu ja design näkyy Scanmikaelin työnjäljessä ajattomana ja kauniin eleettömänä. Suunnittelun peruspilarina on aikaa kestävän designin lisäksi materiaalien kierrätettävyys, turvallisuus ja käytännöllisyys.

”Etenkin sairaalaympäristöt ovat kohteita, joiden suunnittelussa on otettava huomioon äärimmäinen hygienia ja korkea laatu. Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi leikkaussaleihin, jotka korvaavat perinteiset verhot ja näin puhtaanapitokin helpottuu”, Kaski sanoo. ”Olemme myös mukana 4-R mallissa, joka on Euroopan unionin määrittämien jätteiden vähentämistä tavoittelema ohjelma.”

Scanmikaelin taitelasiseinä_Kaupunkiympäristötalo, Helsinki

Kuva Kööpenhaminan lentokentältä,  jonne Scanmikael on suunnitellut ja toteuttanut terminaalimyymälöiden lasiseinäjärjestelmät.